logo
Benvinguda
Qui som?
Qué fem?
Amanida
Pizza
Video
Horaris
Sortides i Festes
Famílies
El nostre entorn
Contacte
Llibre de visites
Ens trobem a...
Mapa de la pàgina

  El 9 Turó posa a disposició de l'infant una sèrie de medis i recursos adequats, amb el fi de que disposi d'un espai afavoridor en la seva lliure elecció d'activitats. Suggerim una constant varietat de propostes que l'infant trobi estimulants per les seves inquietuds, les quals demostren constantment en la seva prospecció del seu entorn. És així que l'infant tindrà més llibertat de demostrar la riquesa i l'originalitat de les seves experiències.

   En aquest marc d'activitats,  el 9 Turó també posem a disposició de l'infant un ambient càlid, afectiu i motivador, a on podrà relacionar-se, créixer i desenvolupar lliurement, tenint present en tot moment la diversitat de cada infant amb els seus interessos i capacitats.

  Per tal de fer-ho tot possible, en aquest centre construïm espais on potenciem la creativitat, l'observació, la manipulació i el descobriment de l’entorn que els envolta.

 

  A continuació, us oferim una descripció de les activitats que desenvolupem al 9 Turó:

 

  La Panera dels Tresors:

   Són una sèrie d'objectes seleccionats basant-se en les seves qualitats que tenen com objectiu aportar a l'infant una experiència enriquidora, la qual cosa farà millorar la seva comprensió d'allò a on centri el seu interès.

 

  Joc heurístic:

   És un estadi més avançat del joc anterior. És a dir, aquest joc va destinat per aquells infants que ja siguin capaços de desplaçar-se, preferentment quan ja caminen. Amb aquesta habilitat, ja poden desplaçar objectes i confrontar-los per tal d'esbrinar la relació que pot existir entre dos o més objectes, tant per les seves capacitats, com pels seus comportaments.

 

  Psicomotricitat: 

   Preparem diferents configuracions de materials propis de l'activitat i materials reciclats, per tal d'oferir als infants l'oportunitat d’expressar-se amb el moviment, deixant que cadascú trobi el seu moment per participar-hi.

  

  Música

   Els transmet un munt de sensacions, afavorint la capacitat de concentració, d’escoltar, a la vegada que la de comunicació i coordinació. A més a més, els dóna l'oportunitat de conèixer diferents instruments i de poder-los manipular.  Textures:

  Proposem materials que els infants puguin manipular, descobrint amb aquestos; sorolls, textures, gustos, sensacions, experiències... fent també possible  les seves petites troballes, les seves creacions,…

  

  Taller de cuina:

  Un plaer pels sentits on a través de la manipulació de l’aliment en la seva forma original és converteix en un àpat tant atractiu de presentació com de gust.

 

  Massatges:

Experimentem noves sensacions mentre ens fan un massatge amb cremes i olis. També utilitzem diferents materials com ara; plomes, teles, cotó,…

 

  Contes:

 

  

  És el món a on s’ajunten imatges, paraules i cançons, fent volar lliurement la imaginació .

  Durant 4 setmanes treballem un conte amb diferents recolzaments visuals; làmines, titelles, representació teatral,…

  Després donem als infants diferents recursos, com per exemple, els personatges dels contes en diferents materials per tal de que hi juguin, representant les històries que han sentit i si s'escau, crear-ne d’altres.

  

  Plàstica:

  Manipulem diferents materials per que l'infant tingui l'oportunitat d'expressar-se a través de les seves creacions, gaudint i creant amb ells. Som conscients que el procés de realització és el més important pels infants. 

Top
Llar d'infants El 9 Turó SCP  | el9turo@gmail.com