logo
Benvinguda
Qui som?
Aula dels Cargols
Aula Les Tortugues
Aula dels Elefants
Aula Polivalent
Cuina
Hort
Jardí
Qué fem?
Horaris
Sortides i Festes
Famílies
El nostre entorn
Contacte
Llibre de visites
Ens trobem a...
Mapa de la pàgina

  El 9 turó som una Llar d’infants familiar dedicada al primer cicle de l'educació infantil, on el respecte als infants i la relació amb les famílies són els nostres pilars.

   Les nostres instal·lacions es composen de 3 aules, aula polivalent, cuina i jardí amb el seu hort, tot en un entorn agrícola a les rodalies de Cardedeu, encara que molt accessible des del centre del mateix poble.

 

 Aules:

  • Aula dels Cargols: destinat per als lactants.
  • Aula de les Tortugues: la composen els infants de 1 a 2 anys.
  • Aula dels Elefants: aquí trobarem els infants de 2 a 3 anys. 
  • Aula Polivalent: jocs simbòlic i altres activitats.

 

Cuina:

   Tenim cuina pròpia autoritzada per sanitat amb el Nº 14682.

 

 Jardí:

   Disposem de 400m² d'espai on fem convivència amb diferents aspectes de la natura, com ara; el Sol, l'ombra, el vent, l'aigua, plantes...

   Destaquem la importància del desenvolupament dels jocs de l'infant a l'aire lliure, ja que són de caràcter més dinàmic i perquè en aquest escenari ells poden portar els seus jocs habituals a un altre nivell.

  En aquest entorn els infants tenen la possibilitat de jugar amb l'espai, on les referències visuals canvien i les seves activitats i experimentacions són complementades en un context diferent.

 

     Hort:

   És una part del jardí adaptat per fer, amb els nens, els nostres petits cultius de verdures i hortalisses; són ells, junt amb les educadores qui participen en el moment del cultiu i també a l'hora del reg, la qual cosa els agrada molt.

   Aquesta activitat els dóna l'oportunitat de veure el creixement i desenvolupament dels vegetals, per finalment realitzar tots plegats la collita.

   No només mostra d'on provenen certs aliments sinó també la importància de l'aigua en aquest procés i la de la intervenció del transcurs del temps.

Top
Llar d'infants El 9 Turó SCP  | el9turo@gmail.com